Borkóstoló

Borkóstoló A birtokon tett pincelátogatás és bórkóstolás során betekintést nyerhetnek a magas színvonalon működő, tokaj-hegyaljai Gróf Degenfeld szőlőbirtok életébe. Nemcsak megismerkedhetnek a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával, de kínálatunkban öt (Standard), hat (Prémium), illetve hét (Delux) fajta bor kóstolása közül választhatnak.

Kérjük látogatását lehetőség szerint előre jelezze:

  • Tel:(00-36-47) 580-400
  • Fax: (00-36-47) 580-401
  • E-mail:

Programajánlataink

Standard borkóstoló

Standard borkóstoló

5 borból összeállított borsor A program során kollégánk segítségével megismerkedhet a borkészítés rejtelmeivel, megtekintheti a történelmi pincét. Az ár tartalmazza a borkóstoló során felszolgált pogácsát, valamint a 27 %-os ÁFA-t.

Ár: 2 990 Ft

Tovább

Prémium borkóstoló

Prémium borkóstoló

6 borból összeállított borsor A program során kollégánk segítségével megismerkedhet a borkészítés rejtelmeivel, megtekintheti a történelmi pincét. Az ár tartalmazza a borkóstoló során felszolgált pogácsát, valamint a 27 %-os ÁFA-t.

Ár: 3 590 Ft

Tovább

Deluxe borkóstoló

Deluxe borkóstoló

7 borból összeállított borsor A program során kollégánk segítségével megismerkedhet a borkészítés rejtelmeivel, megtekintheti a történelmi pincét. Az ár tartalmazza a borkóstoló során felszolgált pogácsát, valamint a 27 %-os ÁFA-t.

Ár: 5 490 Ft

Tovább
„Bor-szedni jár a vén kupec;
Van néki „borpróbája”
Nem oly tudákos eszköz az,
Csak nyelve, ínye, szája.
S megismeri a zamatost,
Véknyat, „testest”, kövéret;
Ez vén, „magát megette már”,
Ez fiatal, ez érett”

Arany János: Aisthesis Megérzés
Gróf Degenfeld kastélyszálló ****
English Elmúltam 18 éves! Még nem vagyok 18 éves! I'm over 18! I'm younger than 18! Ich bin schon über 18 Ich bin unter 18